Women

For those of you who tried to understand what a woman wants from you, try this one …

Daniel Connelly: What do women want?
Holly Kennedy: [whispering] We have no idea what we want.
Daniel Connelly: I knew it!

Well, what can you say …

17 thoughts on “Women

  1. Jadi inget lagunya John Lennon – Woman


    Woman I can hardly express,
    My mixed emotion at my thoughtlessness,
    After all I’m forever in your debt,
    And woman I will try express,
    My inner feelings and thankfullness,
    For showing me the meaning of succsess,
    oooh well, well,
    oooh well, well,

    Woman I know you understand
    The little child inside the man,
    Please remember my life is in your hands,
    And woman hold me close to your heart,
    However, distant don’t keep us apart,
    After all it is written in the stars,
    oooh well, well,
    oooh well, well,

    Woman please let me explain,
    I never mean(t) to cause you sorrow or pain,
    So let me tell you again and again and again,
    I love you (yeah, yeah) now and forever,
    I love you (yeah, yeah) now and forever,
    I love you (yeah, yeah) now and forever,
    I love you (yeah, yeah)….

    Hehehe, numpang nyepam Win, hehe!

  2. @kak guzand: bagi mp3 donk pak …

    @bli devari: benar bli. no woman no cry, tapi no woman no fun juga bli …

    @kak hangga: lagi melooww kak …

    @si mom: halah kualat dari hongkong. si mom penakut … payah … ga berani make a move sama dia …

    @bli yanuar: calon istri di bali membuat saya sedih bli … huhuhuhuhu … kasianilah saya …

  3. Hahaha…udah tau itu mah…yang penting adalah…mengabulkan setiap keinginannya si wanita meskipun gak tau apa yang diinginkan

  4. @bli rama: lagi mellowww smellow bli hehehehe …

    @mbok ayu: sedang patah semangat mbok …

    @bli yan: hehehehe mereka juga butuh kita ya bli …

    @pak iman: ga pernah ada yang tahu memang, bahkan mereka sendiri pun sampe ga tau hehehe …

    @kak koko: hahahahaha … cewek memang sulit dihadapi …

    @kak guzand: yep, ini joke buat yang pengen memahami seorang wanita …

  5. waks… women itu makhluk tuhan yang paling susah dimengerti… kalo pengen mengerti siap2 pusing sendiri deh… mending dijalanin ajah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s