Another Tornado …

It’s almost 3 am in the morning but I still couldn’t close my eyes. I don’t know what is wrong with me. I want to get some good night sleep, but my eyes don’t want to. So I decided to read some news while listening to Mr. Big’s songs, not one night.

Waduh, udah hampir jam 3 tapi mata ini kok belum ngantuk juga. Ah, ada apa dengan saya ya. Saya pengen dapat tidur yang nyenyak, mimpi indah (bukan mimpi basah lo), tapi mata ini ga bisa diajak kompromi. Akhirnya, baca – baca koran n blog aja deh sambil dengerin lagunya Mr. Big, not one night.

I used to dream of only you
Now I don’t do that
I used to miss talking to you
Oh now I don’t do that
Since you’ve been gone I learned to stop
Try to hold on, because
There’s not one night, one single day
That I wouldn’t give to you

WTF, I was shock to read the latest headline news in CNN website. There was another tornado early this evening on this continent. This time the tornado struck Atlanta, Georgia. The tornado didn’t strike the rural area of Atlanta, but it struck downtown Atlanta. I never thought downtown area would be hit by tornado. I thought people here are smart enough to pick location to build their cities lolz … Another proof that Mother Nature is superior compared to those white and nerdy guy lolz … What I imagine when a place got hit by tornado is an open area, a dessert area far – far away from downtown, dry windy area, an area with no rain and water.

Wadepak (wtf ala bli anton), saya benar – benar terkejut pas baca headline berita di webnya CNN. Tadi sore ada tornado lagi di benua yang (sebenarnya) saya tidak suka ini. Kali ini tornadonya nyerang Atlanta, Georgia. Awalnya kirain tornado nyerang daerah pinggirannya Atlanta, tapi ternyata yang kena malah pusat kotanya Atlanta. Kirain pusat – pusat kota disini ga bakalan kena tornado. Kirain orang disini udah cukup pintar dalam milih lokasi buat membangun kota hehehehe … Ternyata mereka masih kalah juga ama mother nature. Bukti ada yang jauh lebih pintar dari para bule yang katanya pintar – pintar hehehehehe … Awalnya saya ngebayangin kalo daerah yang bakalan kena tornado itu daerah yang terbuka, daerah gurun gitu, daerah yang kering, berangin, ga ada air atopun hujan. Tapi ternyata ga juga ya hehehehe …

The scariest thing is when the tornado struck people were wathcing southeastern conference basketball match in one of the dome in downtown Atlanta. Can you imagine if the dome is collapse and all of the basketball fans still inside? There would be many casualties. There is no press release yet on how big the tornado was. Well, when Mother Nature is angry, there is nothing you can do about it. No matter how genius you are, you’ll never have the chance to conquer Mother Nature. I hope this kind of natural disaster doesn’t happen here though. I’m not married yet and I’m not planning to die in the near future lolz …

Tapi yang paling nyeremin seh pas tornado itu nyerang, orang – orang pada lagi nonton college basketball di salah satu dome di downtown-nya Atlanta. Kebayang ga seh kalo dome itu runtuh terus nimpa kepala kita huhuhuhuhu … Serem banget kan. Ngeliat sendiri kematian di depan mata hukz … Sampe sekarang belum ada berita lagi seh tentang seberapa besar tornado yang terjadi itu. Benar – benar deh, kalo alam udah ngamuk, ga ada yang bisa dilakukan. Kita pintarnya kayak gimana kek, mau jidat keluar asap gara – gara terlalu pintar kek, ga bakalan bisa dah nyaingin mother nature. Semoga bencana kayak gini ga terjadi disini seh. Sayah belum merit, pengen merit dulu sebelum koit hehehehehe … Piss ah, mau tidur dulu. Ini photo downtown Atlanta yang saya comot dari Google.

downtown atlanta struck by the tornado

 

8 thoughts on “Another Tornado …

  1. @bli devari: wakakakakakakaka … disini orang to benar – benar takut mati kayaknya bli. pernah pas kapan itu naik bus, terus busnya nyenggol mobil diperempatan, jeg orang – orang disini langsung teriak histeris kayak ada bencana gawat gen. padahal sing ada apa de waktu to hehehehehe … dasar jelema amrik …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s